Terbisil Krem Kullananlar Yorumları, Yan Etkileri, Ne İşe Yarar?

Terbisil Krem Kullananlar Yorumları, Yan Etkileri, Ne İşe Yarar?

Terbisil Krem Nedir? Ne İşe Yarıyor?

 Terbisil krem mantar enfeksiyonlarına karşı doktorların önerdiği bir ilaçtır. Mantar hastalıkları, kasık kaşıntısı, saçkıran, isilik gibi enfeksiyonlar için kullanılmaktadır. Etken maddesi terbinafin hidroklorürdür. Mantarları öldürüp üremelerini durdurmayı amaçlamaktadır. Bu krem sadece harici kullanıma uygundur. Deri üstüne sürülerek uygulanır. Yüz bölgesine sürülmesi uygun değildir. 

Terbisil Krem Nasıl Kullanılır?

Hastalık türlerine göre terbisil krem kullanımı da değişkenlik göstermektedir. Her hastalığa aynı şekilde sürülerek uygulanması yanlış bir durumdur.

* İsilik; bir hafta günde bir iki defa

* Kasık kaşıntısı; bir hafta boyunca günde bir defa

* Atlet ayağı; bir hafta süresinde günde bir defa

Uygulamalardan birkaç gün sonra gözle görülür iyileşme başlamalıdır. İki hafta süresinde uygulama sonucunda herhangi bir düzelme göremezseniz doktorunuza başvurmalısınız. 

Uygulama şekli çok basittir. Hastalıklı bölgeyi yıkayıp kurulayınız. Parmağınıza bir miktar terbisil krem sıkınız. Daha sonra oval hareketlerle hasta olan veya yoğun kaşıntı olan yerlere sürünüz. İnce bir tabaka halinde yedirerek sürmek önemlidir. Deri üzerinde yoğun bir krem görünmemesi gereklidir. 

Terbisil Krem Yan Etkileri

* Ciltte soyulma

* Deri rengi değişimi

* Yanma hissi

* Ağrı

* Tahriş

* Cilt kuruluğu

* Deri döküntüsü

Terbisil Krem Kullananlar Yorumları

İnternet sitelerinden ve kullanıcılardan derlediğimiz yorumlar aşağıdaki gibidir. Terbisil krem kullananlar yorumları;

Akif C.

bu kremi iyi ki almışım. ayağımdaki mantar için kullandım, mantardan eser kalmadı. mantar lafını duymak bile istemiyorken artık çok rahatladım kaşıntı geçti.

Ceyda O.

üç gündür kullanıyorum henüz bir etki görmedim ama bir hafta devam edeceğim.

Pınar S.

ayağım için kullanmaya başladım ikinci günden fark etti. kaşıntı çok büyük miktarda azaldı ama iki hafta kullanmamı önerdi doktor bakalım umarım tümüyle geçer.

Salih N.

dört gündür kullanıyorum kaşıntı çok çok az kaldı o da geçecek inşallah


Yorum

Daha yeni Daha eski