Acnefferin Kullanıcı Yorumları - Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

Acnefferin Kullanıcı Yorumları - Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

 Acnefferin kullanıcı yorumları, ne işe yarar, kullanma yöntemi nedir hakkında birçok yorumun ve değerlendirmenin analizini sizlere sunuyoruz. Acnefferin adlı ilaç sivilce ve aknelerin ilerlemesi durumunda kullanılmakta olan bir ilaçtır. Orta ve yüksek şiddette nükseden sivilcelerde sıklıkla kullanılır. Ayrıca sivilce tedavilerinde doktorların önerdiği bir ilaç olarak karşımıza çıkmaktadır. Cilt bakım rutinine uygun olarak acnefferin kullanılır. Her tıbbi ürün gibi bu kremin de fazla kullanılmaması, mutlaka dikkatli şekilde kullanılması gereklidir.

Acneffernin Kullanıcı Yorumları

Forum siteleri, ürün satış noktaları ve yorum sitelerinden derlemiş olduğumuz acnefferin kullanıcı yorumları aşağıda sizlere sunulmuştur.

A.Ö.

Kullanışının giderek artması gerekiyormuş sanırım yanlış kullandım ama işe yarıyor.

D.B.

Gece yatmadan önce sürüyorum bence birkaç haftada etkisini göstermeye başladı ama erkenden sevinmek istemiyorum. umarım uzun sürede tümünü yok eder.

Y.A.

büyük oranda sivilce azalması yaşadım. ama düzenli kullanmak şart mutlaka düzenli kullanılmalı. rastgele canınız sıkıldıkça kullanırsanız faydadan çok zarar çıkarabilir.

Z.B.

yüzümde çıkan sivilceleri azalttı ama biraz yağlanma yaptı sanki. yağlı ciltlerde fazla sürülmemeli.

Acnefferin Nasıl Kullanılır ?

ACNEFFERİN, gece yatmadan önce yüze gözlerden sakınılarak uygulanır. İyileşmenin ilk belirtileri, acnefferin kullanıcı yorumları baz alınırsa, genellikle tedavinizin 4. ve 8. haftaları arasında görünmektedir. Tedaviye ortalama 2-4 ay kadar devam edilmesi önerilmektedir. Cilt üzerine sürülerek kullanılır.

Nohut tanesi büyüklüğünde sıkmış olduğunuz jeli, günde bir kez uyumadan önce cildiniz yıkanıp dikkatlice kurulandıktan sonra gözlerinize, göz kapaklarınıza, burun deliklerinize ve dudaklarınıza temas ettirmeden sivilcelerin üzerine yayarak sürün. Cilde uygulamadan önce iyice yıkanmış olması önemlidir. Cildini yıkamadan kullananlar acnefferin kullanıcı yorumları bölümünde etkisini görmediğini belirtmiştir.

Ürünü kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. Beklenmeyen bir şey görülürse doktorunuza başvurunuz.

Yorum

Daha yeni Daha eski