Sulinex 75 Kullanıcı Yorumları / Yan Etkileri

Sulinex 75 Kullanıcı Yorumları / Yan Etkileri

 Majör depresyon durumunda kullanılan sulinex 75 kullanıcı yorumları merak edilmektedir. Depresyon, kişinin duygu durum bozuklukları yaşayıp hayatının belirli dönemlerde çalkantıya girmesidir. Duygu durum bozukluğu yaşayan kişiler hayattaki aktivitelere, iş hayatına ve günlük işlerine ilgi gösteremez. Kişiler bu gibi durumlarda sosyal fobi yaşayabilir. Her şeye ilgisi giderek azalan hastalarda majör depresyon durumu tespit edilir. Hormonal veya kalıtsal sebepler majör depresyona yol açabildiği gibi çevresel durumlar da yol açmaktadır. Bu gibi durumlarda doktorunuz size belirli ilaçları tavsiye edebilir. Sulinex 75 bu ilaçlardan birisidir. Ancak doktor tavsiyesi olmadan sulinex 75 mg kesinlikle kullanılmamalıdır.

Sulinex Neye İyi Gelir ?

 Psikolojik anlamda etken maddesinde mutluluk hormonu bulunduğu için depresif durumu bastırmaktadır. Serotonin maddesi beyinde mutluluğu artırmaya yaramaktadır. Ancak uzun süreler kullanıldığında Sulinex 75 MG ilacının dozunda artış istenebilir. Vücut bu gibi maddelere karşı bağışıklık üretebilen bir mekanizmadır.

Sulinex 75 MG Yan Etkileri Nelerdir ?

 Bütün ilaçlarda olduğu gibi Sulinex 75 mg ilacında da bazı yan etkiler vardır. Nadir görülen yan etkileri şunlardır; 

  • Mide bulantısı
  • Işığa duyarlılık
  • Nefes darlığı
  • Baş dönmesi
  • Ağız kuruluğu
  • Uykuda terleme
  • İştah kaybı

Bu yan etkiler nadir görülse de bu gibi durumlarda mutlaka doktorunuza başvurmalısınız. Yan etki gördüğünüzü doktorunuza bildirmelisiniz.

Sulinex 75 Kullanıcı Yorumları

 Sıklıkla aratılan sulinex 75 kullanıcı yorumları, sulinex 75 kullananlar yorumları gibi aramalara tüm web arşivinden derlediğimiz yorumları sizler için birleştirdik. Bu yorumlar tamamen gerçek kullanıcı yorumlarıdır. İşte tüm yorumlar:

Y.R.

4 yıldırs sulinex 75 mg kullanıyorum, ilk başta kendini çok iyi hissettiriyor. Ancak belirli bir süreden sonra vücudunuz bağışıklık gibi bir şey kazanıyor sanırım. Lütfen hiç bulaşmayın, en iyi ilaç kendi irademiz , şimdi birden bıraktım , üç gündür almadım , bulantı titreme , baş ağrısı, baş dönmesi, ishal, uykusuzluk, halsizlik , iştahsızlık, uyuşmalar. Bırakmak feci bir süreç ama inad ettim bu mikropdan kurtulucam, ömür boyu kullanılmaz asla.


A.E.

3 aydır kullanıyorum gayet iyi hissetiriyor. Ancak bazen mide bulantısı yapabilir.

F.G.

doktorun verdiği dozdan fazla kesinlikle alınmamalı. uzun süre kullanılacak bir ilaç da değil. bence geçici olarak kullanılabilir. 2 aydan fazla bence kullanmak iyi değil. sulinex ilk başta iyi gelir.

Y.D.

uyku bozukluğuma iyi geldi. ama uzun süre kullanamam. sulinex kullanırken ilk hafta bir şey hissetmedim ama sonraki günlerde daha iyi hissettim. mide bulantısı biraz yapabiliyor.

U.B.

Sulinex 75 kullanmak istemiyorum. bende mide bulantısı yaptı ancak sizde yapar mı bilmiyorum. mide bulantısı dışında iyi hissetirdi. hassas biri olduğum için kullanmayı bıraktım.

H.E.

Ben sulinex kullanmıştım, bana faydası olmuştu bi dönem. 2 aydır hiçbir fayda görmediyseniz doktorunuzla görüşün bence. Durumdan bahsedip farklı bir ilaç önermesini rica edin. Herkesin ilacı farklı olabiliyor. Her ilaç herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

Bu yorumlar diğer web sitelerinden ve forum sitelerinden alınmıştır. Tamamen gerçek kullanıcı yorumlarıdır. Firmayı kötülemek veya aksini belirtmek için yayınlanmamıştır. Tamamen şeffaf şekilde yayınlanmıştır.

Sulinex 75 Tedavi Süreci

 Yüksek riskli hastalarda Sulinex 75 MG kullanıldığı süre boyunca yakından takibi sağlanmalıdır. Hasta yakınları hastayı mutlaka yakından takip ederek gelişmeleri bilmelidir. Davranışlarında anormal bir durum tespit edildiğinde mutlaka doktora başvurulmalıdır.

Sulinex Uyku Yapar Mı?

Sulinex 'in uyku yaptığına dair bazı kullanıcıların yorumları bulunmaktadır. Hafif derecede uyku hali görülmesi normal olarak adlandırılabilir. Ancak çok büyük seviyelerde uyku hali olursa doktorunuza başvurunuz.

Dikkat : bu tarz ilaçları doktor tavsiyesi olmadan asla kullanmayınız. Ayrıca doktorun verdiği dozun üstüne çıkmayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

 


6 Yorumlar

  1. Bende herhangi bi yan etki yapmadı kullanıcı yorumları biraz abartılmış gibi. Ama herkeste farklı etki olabiliyor

    YanıtlaSil
  2. Sulinex İştah kaybı yaptı biraz ama kilo da vermem gerekliydi iyi geldi. daha güzel hissettiriyor bence ama daha uzun kullanımda ne olacağını göremedim

    YanıtlaSil
  3. Üç hafdadır kullanıyorum bana çok iyi geldi rahatım

    YanıtlaSil
  4. Bende çok uyku yapıyo

    YanıtlaSil
  5. Biraz uyku yaptı

    YanıtlaSil
  6. Uzun Süre Kullanılacak İlaç Değildir Diye Kafadan Sallayarak Bilgi Kirliliği Oluşturmaya Gerek Yok Bence.Buna Uzmanı Karar Verir.Zaten Kullanıcı Ne Diyor 20 Yıldır Kullanıyorum.Gayet İyiyim Diyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski