Lansor Kullananlar Yorumlar, Yan Etkileri, Ne İşe Yarar?

Lansor Kullananlar Yorumlar, Yan Etkileri, Ne İşe Yarar?

 Lansor, midedeki asit oranını düşürmek ülser hastalarını rahatlatmak için kullanılmakta olan bir ilaçtır. Mide ekşimesi, mide yanması, ülser, onikiparmak bağırsağı sorunları gibi hastalıklarda kullanılır. Genellikle yemek yedikten sonra oluşan mide rahatsızlıklarında verilir. Doktor tarafından önerilir ve reçete edilir. 

Lansor Nasıl Kullanılır?

Günde bir kez Lansor yazıldıysa kahvaltı yapmadan önce kullanılır. Ancak kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta vardır. Günün hangi saatinde lansor kullandıysanız diğer gün de aynı saatte kullanmalısınız. Her gün aynı saatte kullanmak ilacın etkisini artırır. Lansor kullananlar yorumlar da bu şekildedir. Düzenli kullanırsanız rahatsızlığınızın daha hızlı geçtiğini gözlemleyebilirsiniz.

Lansor Kullananlar Yorumları

 Alıntı şeklinde sizlere lansor kullananlar yorumları sunulmuştur. Bazı web sitelerinden ve bireysel kullanıcılardan faydalanılarak bu yorumlar içeriği oluşturulmuştur. Yardimlarla.com sorumluluk kabul etmez.

Melih D.

mide asitine bir türlü çözüm bulamadım. ne kullanırsam kullanayım fayda etmiyor. midem beni gerçekten çok zorluyor artık.

Semra B.

Emme tabletlerini önermem çünkü ileriye yönelik alzheimer hastalığı riskini arttırdığı açıklanmış. yine de siz bilirsiniz Alternatif yöntemleri sorarsaniz kekik suyunu tavsiye edebilirim. maden suyu da mide ph ini dengede tutmaya yardımcı olan içeceklerden. Geçmiş olsun.

Zeynep E.

lansor kullanmaya mide yanmamın başlaması ve doktora gitmemle başladım. ilk günden beridir rahatlama hissiyatı sağladı. ama bence fazla kullanmak iyi değil.

Ahmet D.

Bende de uzun süredir miğde fıtığı vardı. Doktor lansor vermişti. Yalnız bir aydan fazla kullanma demişti. 1 ay kullanıp kesmiştim. şimdi iyiyim.

Elif U.

mide tabletlerine çok hakim biriyimdir bence lansor bunlardan en iyisi. sancımı üç dört dakika içinde çözmeye yardımcı oluyor ama ne zamana kadar kullanacağım bilmiyorum. 

Lansor Yan Etkileri Nelerdir ?

Birçok ilaç gibi lansor adlı mide ilacının da yan etkisi bulunabilir. Bu yan etkilerin hepsinin sizde görülmesi olağan değildir. Nadir görülen yan etkileri bulunur. Bunlardan bazıları;

* Baş ağrısı

* Baş dönmesi

* İshal

* Bulantı kusma

* Ağız kuruluğu

Bu durumlar harici beklenmeyen bir etki görmeniz durumunda en yakın sağlık kuruluşuna başvurunuz. Doktorunuza bu durumu mutlaka bildirmeniz gereklidir.

Yorum

Daha yeni Daha eski